Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Karlsøyfestivalen 2017

4. jul 2017 kl 12:00 - 9. jul 2017 kl 12:00

LIKHOLMEN (STEFAN SUNDSTRÖM, Æ, INGEBORG OKTOBER M.FL) (NO/SE) – NILS BECH – OI POLLOI (UK) – OHNESORG – ELIN OSKAL & BÏERJEN MAAHKES (NO/SE) – HELGELAND 8-BIT SQUAD – RADICAL DANCE FACTION (UK) – WHALESHARKATTACKS – BERNARD BRIIS BAND – SYSSELMANN – HEMMELIG SEKT – KARLSØY PRESTEGAARD – ONE FAMILY – AlLWANZATAR – JORDSJØ – ANDER SOMBY – ELIWAGAR – GREEN LAKE – RONNY LOKE – JENNAE – NINA KVANMO – DJ SIS FRØYA ++

Velkommen til Karlsøyfestivalen 2017!
4. – 9. juli
Karlsøy i Troms

MER INFORMASJON HER: http://karlsoyfestivalen.no/

PROGRAM:
Musikk:

LIKHOLMEN (NO/SE)
Likholmen kan beskrives som et audiovisuelt orkester som spiler moderne visesang på Nord-Norsk. Maritimt uten å være sjark-romantiserende og dunkelt uten å være kølsvart, seigt og stillestående? Bandet består av Stefan Sundström (vokal), Ingeborg Oktober (vokal), Martin Losvik (videokunster), Kåre Riibe Ramskjell (tangenter),Hallstein Sandvin (bass,elektronikk og perkusjon) og Erling Riibe Ramskjell, best kjent som Æ, på vokal og gitar.

NILS BECH (NO)
Etter fjorårets utgivelse “Echo” og suksessen på NRK P3s Skam i fjor med over 400.000 streaminger på Spotify har han posisjonert seg som en viktig artist både her i Norge og i utlandet. Nils Bech er både personlig og allmenngyldig, med et innhold som kan berøre de fleste av oss, uansett alder, kjønn, legning og kultur.

ELIN OSKAL & BÏERJEN MAAHKES (SWE, NO)
Til lykkelig hoppende toner tar ”Till en renskötare” deg med til en bister samisk hverdag der den norske staten knapt bryr seg om å skjule sine virkelige intensjoner lenger.

RADICAL DANCE FACTION (UK)
Engelske Radical Dance Faction starta opp allerede i 1986 og blei raskt et viktig band på den anarkistiske delen av punkscena, sjøl om musikken henter vel så mye elementer fra reggae og ska. Etter en lengre pause kom RDF tilbake med en killer av en plate i 2012, og har seinere spilt på svære festivaler, som Rebellion og Glastonbury. Og nå kommer de til Karlsøya! Knallhardt både politisk og dubwise.

OHNESORG (NO)
Ohnesorg spiller subversiv visesang, med fokus på sanger med politisk tyngde og mening. Sanger som er fengende og fine, og som samtidig forteller noe om samfunnet vi lever i. Det kan være historier om Oslo slik det en gang var, husokkupasjoner, desertører, forbudt kjærlighet, drømmer om en verden uten grenser eller tapte revolusjoner.

OI POLLOI (SCOT)
Skotske Oi Polloi er et av de mest seigliva og legendariske anarkopunk-banda og holder etter 35 år fortsatt fosskoken. De rocka raggsokkene av Karlsøya for noen år sida, med en intens energiutblåsning av en konsert med det de sjøl ynder å kalle antifascist street crust. Vi gleder oss til å stå på festivalplassen, hytte med neven og rope «Siv Jensen – fuck you!»

SYSSELMANN (NO)
Sysselmann, eller Thomas Narverud som han egentlig heter, sysler med feltopptak, lange looper, organisk lyd, droner, pulser og dingser. Inspirasjonen kommer fra skogen og den Nord-Norske kysten så hvis ikke dette blir mørkt, meditativt og dystert så vet ikke vi.

WHALESHARKATTACKS (NO)
Viviana Vega er vokalist i Masselys og har i åresvis dukket opp på diverse Osloscener i ymse Metronomiconband. Soloprosjektet hennes WhaleSharkAttacks og kitchen table demos er kjølig, mørk og litt rufsete elektro med steady beat og en kledelig overdrevet klang med referanser til 80-talls synthgothpop. Vega har i tillegg markert seg på den feministiske stjernehimmelen med ukuelig slåssing for kvinnens plass i norsk musikkliv.

HELGELAND 8-BIT SQUAD (NO)
Slåbrock og Tiny Tias fra Helgeland har spilt dreadsa av folk med 8-bits laptop-reggae og digital dancehall siden de slapp Slåbrock EP i 2015. Sterkt inspirert av dublegender som King Tubby og Prince Jammy lirer Helgeland 8-bit av seg den najseste reggaen som har kommet ut av trommemaskin, laptop og synthesizer på denne sida av årtusenskiftet.

Mer program kommer fortløpende. Kjøp billetter her: https://karlsoyfestivalen.hoopla.no/sales/karlsoyfestivalen2017

http://karlsoyfestivalen.no/

Annonser

Detaljer

Start:
4. jul 2017 kl 12:00
Slutt:
9. jul 2017 kl 12:00
Hendelse Tags:

Arrangør

Karlsøyfestivalen

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.