Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

I See Rivers og Fredrik W Olsen på Kåre på kaia, Sjøvegan

30. mai 2018

I See Reivers og Fredrik W Olsen

30. mai: Salangen viseklubb inviterer til dobbeltkonsert i Sjøvegan – med det svært lovende bandet I SEE RIVERS og den kritikerroste visesangeren Fredrik William Olsen.

I SEE RIVERS består av de tre norske musikerne Eline Brun, Gøril Nilsen og Lill Scheie som fra sin base i Wales spiller moderne folkpop inspirert av artister som Sufjan Stevens, Feist og Fleet Foxes. Konsertene er preget av imponerende samspill og flerstemte vokalharmonier fra tre unge, inspirerte musikere som kjenner hverandre ut og inn, og løfter hverandre til topps. Tidligere i år har gruppa vært på en en lang europaturné, med utsolgte konserter i blant andre London og Berlin, og det er en gruppe proppfull av energi som endelig kommer tilbake til hjemlandet.

Fredrik William Olsen er kjent som vokalist og låtskriver i det Spellemannsprisvinnende rockebandet Kråkesølv. Han har i tillegg gitt ut tre soloplater, hvor sistnevnte album «Kosmos og Kaos» kom i fjor høst. Som soloartist undersøker Olsen en nærere og mer konkret side av sin låtskriverkunst, og uttrykket er preget av spissfindige tekster og sofistikerte fingerspill på akustisk gitar. Olsens litterære holdepunkter spinner fra gresk mytologi til undergrunnshiphop. Klangbildet sender tankene i retning av klassiske singer/songwritere som Beck og Nick Drake.

Turnéliste:

22. mai – Oslo, SALT (Naustet Viseklubb)
24. mai – Hammerfest, Jernteppet
25. mai – Alta, Barila
26. mai – Havøysund, Havøysund Hotell
27. mai – Hønseby, Bedehuset
29. mai – Tromsø, Café Circa
30. mai – Sjøvegan, Kåre på kaia
31. mai – Dverberg, Såpeloftet
01. juni – Henningsvær, Klatrekaféen
02. juni – Skrova, Aasjordbruket
06. juni – Bodø, Kom Heim (kun Fredrik William Olsen) 07. juni – Bodø, Dama Di (kun I See Rivers)
08. juni – Misvær, Ysteriet
12. juni – Stadtlandet, Stormkonsert
13. juni – Sandane, Lauget
15. juni – Jostedal, Nigardsbreen Gjesteheim

Detaljer

Dato:
30. mai 2018
Hendelse Kategori:

Arrangør

Baluba

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.