Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Helaften med Frosk

13. okt 2018 kl 19:00 - 23:00

350kr

Sjelden har vel uttrykket «den vanskelige andreplata» vært mer treffende. Mer enn 40 år har gått siden Frosk ga ut det legendariske albumet Kråker i lufta på det like legendariske plateselskapet MAI. Plata har blitt stående som et tidstypisk eksempel på 70-tallets radikale visebølge. Så innflytelsesrike ble bandet på den norske venstresida, at eksemplaret i NRKs platearkiv ble merket med en advarsel om ikke uten videre å spille plata i statskanalens programmer.

 

Nå har det som begynte med noen forsiktige gjenforeningskonserter resultert i et nytt album. På Homo Erectus står småbyen i sentrum for de store spørsmålene. Det sosiale engasjementet er fortsatt tydelig til stede hos tekstforfatter Alf Henriksen, men han har også funnet plass til lun humor, sår kjærlighet og tilbakelent sommerlykke. Homo Erectus er historien om Yamar og Ghada som legger ut på flukt fra tønnebombene i en liten gummibåt. Det er historien om havnearbeideren som nekter å ta regninga for kapitalens krise. Og det er historien om Horten, som tross alt er en dritfin by å bo i.

 

Låtskriverduoen Alf Henriksen og Tom Reksjø har begge passert 70 år. De har fått forsterkninger fra de yngre jazzmusikerne Marius Reksjø på bass og Andreas Bye på trommer, som har gitt plata et forfriskende lekent sound. Med seg har de også Norges ukronede feledronning, Hege Rimestad.

Lørdag 13. oktober inviterer til Frosk til en helaftens konsert på nye Publicom Scene i havna i Horten. Her får publikum oppleve gamle klassikere såvel som de nye låtene fra den ferske plata.  Dørene åpner kl 19:00. Billetter kjøpes hos Tickemaster.

Detaljer

Dato:
13. okt 2018
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
350kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.ticketmaster.no/event/helaften-med-frosk-billetter/586535

Sted

Publicom
Strandpromenaden 8
Horten,3187
+ Google-kart
Telefon:
33 03 69 10
Hjemmeside:
http://publicom.no

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.