Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Hanne Bergheim // Tone Rose Bratland – Bergen Viseforum

27. apr 2017 kl 19:30 - 23:00

Den siste torsdagen i kvar månad inviterer Bergen Viseforum til konsertkveld i kjellaren til Barbarista. Først får me 2 konserter med spesielt inviterte gjester, før me etterpå sparker i gang åpen scene for alle som har noko på hjartet. Kveldens hovedkonserter vert med Hanne Bergheim og Tone Rose Bratland
Velkommen!

Dørene åpner kl 19.30
Konsertstart kl 20.00
Inngang: 100,- (50,- for ikkje-yrkesaktive)

Meir om artistane:

«Tone Rose» Bratland er en norsk singer/songwriter fra Vinje i Telemark. Tone Rose er oppvokst i et folkemusikkmiljø noe musikken hennes bærer preg av. Hun formidler mye av livet sitt gjennom musikk og ønsker og dele kjærlighet, åpenhet og inspirasjon gjennom sangene sine. Hun gav nylig ut singelen “Cecilia”, og er snart ute med musikkvideo til sangen “til alle ingen ser”. Det er en tittel og en sang som oppsumerer mye av hjertet og musikken hennes. Hun skriver åpne og ærlige sanger, folk elsker hennes vesen og har en stor tilhengerskare til musikken hennes.

Hanne Bergheim:

Annonser

Detaljer

Dato:
27. apr 2017
Tid
19:30 - 23:00

Sted

BarBarista
Øvregaten 12
Bergen, 5003 Norway

Arrangør

Bergen Viseforum

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.