Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Frosk på Kulturhuset

8. des 2018 kl 20:00 - 23:00

Gratis

Endelig er legendariske Frosk ute med nytt album og endelig kan du se dem live i Oslo!

Sjelden har vel uttrykket «den vanskelige andreplata» vært mer treffende. Mer enn 40 år har gått siden visegruppa Frosk ga ut det albumet Kråker i lufta på plateselskapet MAI. Nå har det som begynte med noen forsiktige gjenforeningskonserter resultert i et nytt album. På Homo Erectus står småbyen i sentrum for de store spørsmålene. Det sosiale engasjementet er fortsatt tydelig til stede hos tekstforfatter Alf Henriksen, men han har også funnet plass til lun humor, sår kjærlighet og tilbakelent sommerlykke. Homo Erectus er historien om Yamar og Ghada som legger ut på flukt fra tønnebombene i en liten gummibåt. Det er historien om havnearbeideren som nekter å ta regninga for kapitalens krise. Og det er historien om Horten, som tross alt er en dritfin by å bo i.

Låtskriverduoen Alf Henriksen og Tom Reksjø har fått forsterkninger fra jazzmusikerne Marius Reksjø på bass og Andreas Bye på trommer, som har gitt plata et forfriskende lekent sound. Med seg har de også Norges ukronede feledronning, Hege Rimestad. Gjør deg klar til en helaftens konsert med godlynte sommerballader, seig blues, ujålete poesi og energisk viserock. Her blir det gjenhør med gamle klassikere såvel som ferske låter fra den nye plata.

Cc: 250,- (ordinær) / 200,- (studenter/ubemidla) / 300,- (støttebillett).
Billetter hos Tikkio: https://bit.ly/2E85aHA
Dørene åpner kl 20:00. Konsertstart kl 21:00.

Kjøp Homo Erectus her: https://bit.ly/2OINgiB

Detaljer

Dato:
8. des 2018
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/274418983205807/

Sted

Kulturhuset
Youngstorget 3
Oslo,0181Norway
+ Google-kart

Arrangør

Plateselskapet No. 13
Telefon:
92691142
E-post:
brage.aronsen@gmail.com
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/plateselskapetno13

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.