Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Frida Ånnevik med slippkonsert på Parkteatret, Oslo

4. nov 2016 kl 20:00 - 23:00

Etter halvannet år med konserter og tolkninger av Børli og Prøysens tekster vender Frida Ånnevik tilbake til sine egne sanger og sitt eget band. I oktober slipper hun sitt tredje album, og det markeres med slippkonsert på Parkteatret i Oslo.

Frida Ånnevik ble øyeblikkelig et navn å regne med etter utgivelsen av debutalbumet «Synlige hjerteslag» i 2010. Hennes lavmælte «pop i et åpent landskap», den unike stemmen og de originale tekstene gjorde suksess både hos kritikerne og et bredt publikum. I 2013 kom «Ville ord», som ga henne et enda større publikum, samt Spellemannpris som beste tekstforfatter.

I 2014 fikk hun sette sitt preg på Prøysenåret i Helge Lien og Sigurd Holes bestillingsverk «Lyden av Prøysen», som også kom ut på plate. Samme år kom «Skogenes sang», et samarbeid med trioen «In the Country». Med Morten Qvenilds musikk og Frida som ekstra bandmedlem ga de en ny klang til Hans Børlis dikt.

I oktober 2016 kommer Frida Ånneviks tredje soloplate; en etterlengtet ny dose med originale låter og tekster som fester seg i systemet til dem som er så heldige å få høre dem. Albumet er innspilt i Propeller studio i Oslo sammen med musikerne Haldor Røyne (gitar), Andreas Løwe (piano, synth), Jo Berger Myhre (bass) og Pål Hausken (trommer), og er produsert av Kåre Chr. Vestrheim.

Både «Synlige hjerteslag» og «Ville ord» ble sluppet på Parkteatret, og siden alle gode ting er tre må også tredjeplata få den rette Parkteatret-feiringen. Denne kvelden får publikum høre alle de nye sangene – og noen gamle, som seg hør og bør. Velkommen til slippkonsert!

Dagsavisen: «Frida Ånnevik lager noen av de mest særpregede sangene vi har hørt her i landet de siste årene.»
Dagbladet: «Små historier med stort innhold, mer fylt av undertekst enn det som er vanlig i popbransjen.»

facebook.com/fridaann
«Lillebror»: http://bit.ly/lillebror_youtube
«Hu som han vil ha»: http://bit.ly/husomhanvilha_fridaannevik

Billetter kr. 230,– + avg.
I salg via Ticketmaster
18 års aldersgrense

Foto: Anne Valeur

 

Publ 14. sept 2016

Detaljer

Dato:
4. nov 2016
Tid
20:00 - 23:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:

Sted

Parkteatret
Olaf Ryes plass 11
Oslo, 0552 Norway

Arrangør

Parkteatret

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.