Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

«FLAKSOMMAR» – Avlyst

16. april kl 19:30 - 21:30

1992 startet musikeren /låtskriveren Göran Samuelsson Packmopedsturnén da han ensom dro ut på turné på moped med gitaren på kassen. For de som lurer på hva flak er så er det kassen foran på trehjuls mopeden.

NB: konserten blir utsatt pga korona-tiltakene i Oslo.

I dag 27 år senere er Packmopedsturnén Sveriges eldste og en av de mest myteomspurte musikkturneene i Sverige. Turnén har har fått et kultstempel og har blitt kalt ”Musikernas Vasalopp” .Her har eliten av svensk musikk deltatt. For første gangen forteller Göran Samuelsson, sammen med musikeren Bengt Bygren historien bak det hele i forestillingen «FLAKSOMMAR». «FLAKSOMMAR» er en syngende Road Movie det hele krydret med flott musikk og fantastiske historier om turneen.Det hele med Samuelssons velkjente humor. Nya Wärmlands-Tidningen skriver i sin anmeldelse av konserten: «Musiken som bryter av berättande är vacker och finstämd. Texterna är ofta begrundande. Som en sann trubadur klarar Göran Samuelsson att bära konserten utan andra inslag än en gitarr, ett munspel och en medmusikant i Bengt Bygren.»

Forestillingen er regissert av Leif Persson.Gled dere til en eventyrlig kveld.

MISO CAFE 
Adresse: Vækerøveien 201 v. Røakrysset, bak 7/11 Reiser du kollektivt Røa T-banestasjon er stasjonen du går av på, 200 meter fra Miso Cafe På Miso Cafe får du velsmakende varme og kalde retter, kaffe og øl eller vin.
Det smarteste er å bestille bord slik at dere sikrer dere plass. Telefon: 90 57 57 68 (Daniel) eller daniel@misocafe.no

BILL 250,- Arr: Immy&Fiakultur

Detaljer

Dato:
16. april
Tid
19:30 - 21:30
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://misocafe.no/

Arrangør

Immy Kultur

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.