Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Erik Lukashaugen / Rælingen viseklubb

8. sep 2017 kl 19:00 - 22:00

Rælingen viseklubb ønsker velkommen til konsert med Erik Lukashaugen i Sandbekkstua fredag 8. september 2017 kl. 19.00.

Visesangeren Erik Lukashaugen fikk sitt musikalske gjennombrudd da han sang tekster av ”skogens dikter” Hans Børli på sitt debutalbum ”Av en sliters memoarer” i 2013. Albumet fikk yatzy i terningkast 6 fra anmeldere, og Elverumsingen ble belønnet med Vidar Sandbecks kulturpris ”Regnbågåbrua”. Høsten 2016 slapp Lukashaugen sitt tredje album, bestillingsverket ”Finnskogvegen”.

43-åringen er en av landets travleste viseartister med over 100 konserter i året. Til Sandbekkstua kommer han med Børli-viser i sekken, men også humørfylte dikt og toner fra bl.a. Finnskogen, samt egne tekster slik som visa “Min sønn” som har blitt spilt mye på NRK P1.

Tømmerveggene i Sandbekkstua, som ligger i skogkanten ved Østmarka og som en gang fungerte som hvileplass for plankekjørerne på vei inn til Christiania, vil være en verdig ramme når «visesangeren fra skogen» framfører sine viser. Ta med deg familie og venner til en trivelig visekveld.

Salg av vin, øl, mineralvann, kaffe/te, kaker og snacks. Lotteri. Allsang og åpen scene etter konserten.

Billetter kr 150 selges ved døra som åpnes kl. 18.30.

Detaljer

Dato:
8. sep 2017
Tid
19:00 - 22:00

Arrangør

Erik Lukashaugen

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.