Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

4. mars: Engla og Banditta

4. mar 2017 kl 22:00 - 5. mar 2017 kl 01:00

ENGLA & BANDITTA – Et fyrverkeri av et band! Med stor spilleglede, elektrisk formidlingsevne, humor og fengende låter: Engla & Banditta befinner seg i et viltvoksende rocka landskap; en herlig blanding av original- og coverlåter som fremføres på norsk, svensk og engelsk. Bandet består av fem råtøffe damer med mye glimt i øyet!

TOVE BØYGARD: Gitarspillende sangfugl fra banjolandet øverst i Hallingdal! Tove har gitt ut 5 plater med egne låter, den siste med duoen Bøygard, ”Blågras på Skrindo”, ble Spellemannsnominert i 2014. Som tidligere pønkspillende Blitz-gitarist er hun storfornøyd med at Engla & Banditta er totalt sjangerblinde med rocka strenger i alle retninger! http://www.toveboygard.net

SARA ANDERSSON: Denne svenskeimporten av en gitardame speller fletta av de fleste, uavhengig av kjønn. Sara er et råskinn på scena, som med sin trådløse Gibson fort kan sitte på ryggen din og spelle dette årets mest hårete solo. Attpåtil skriver og synger hun fantastiske viser på svensk. Sara har blant andre spilt med Split Image og Halvsøstra til Kirsty.

VENJA RUUD NILSEN: Denne kastanjett-spillende bassisten er så groovy at det er umulig for folk å stå stille når hun slår an tonene som treffer midt i mellomgolvet! Merittlisten over band hun har bassa i er lang, – vi nevner her: Halvsøstra, Gaya, Keisersnitt og Rimestad Rock and Polka band.

BENTE MARI MORTENSEN: Torskejegern fra Vega gir deg blåtoner og ramsalte rytmer fra den ytterste nøkne ø. Med saksofon, stemme, klang og rytme kan hun klemme vann ut av den hardeste stein. Hun har rokka og spilt i hele Norge fra Longyearbyen i nord til Oslo i sør.

JULIE ENGER BØRRESEN: Starta band som 12-åring og har siden spelt på de fleste rocka scenene i landet, så til tross for sin unge alder har hun allerede 10 års fartstid bak trommene! Hun har hatt stor suksess med bandet Frk Fryd som har hatt klippekort på A-listing i NRK P3!

Inngang 170 kr. Billetter kan kjøpes i døra, ønsker du forhåndskjøpe billetter, kan det gjres på Narvesen – 7/Eleven og her: http://www.ticketmaster.no/search/?keyword=kulturpuben.

 

Publisert: 13. jan 2017.

 

Detaljer

Start:
4. mar 2017 kl 22:00
Slutt:
5. mar 2017 kl 01:00
Hendelse Tags:
,

Sted

Kulturpuben Lillestrøm
Kirkegata 4
Lillestrøm, 2000 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.