Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

En kveld med låter av Simon & Garfunkel, Steen-Vidar Larsen & Øystein Rian

16. januar kl 19:30 - 21:30

Simon & Garfunkel skilte lag etter deres mest suksessfulle album, Bridge Over Trouble Water, i 1970. En gjenforeningskonsert i Central Park i New York og en verdensturne drøyt ti år senere, var ikke nok til å dempe en stadig krangling de to imellom, og Simon & Garfunkel dro hvert til sitt for godt.

«Old Friends» er en av sangene til Paul Simon, og det var slik Simon & Garfunkel fremsto på 1960-tallet. Øistein Rian og Steen-Vidar Larsen har vært nære venner i over 25 år. Det er naturlig at de kaller et av sine musikalske fellesprosjekter for Old Friends, når de formidler sin tolkning av Simon & Garfunkel.

«Så deilig å være i denne atmosfæren» var en av reaksjonene blant publikum etter at duoen holdt sin første Simon & Garfunkel-konsert hjemme i Slemmestad. Det var en konsert med gjenkjennelighet og musikalske minner, samtidig som Øistein og Steen-Vidar klarer å få frem sine egne personlige arrangementer i firstemt harmoni med gitarer og vokal.

Dette er en typisk «lyttekonsert». Øistein og Steen-Vidar har arrangert alle sangene for to gitarer og to stemmer. De har lagt til små ting og gjør sine egne versjoner av sangene som alle likevel kjenner igjen. Mange av de mest kjente slitesterke perlene er med, som The Sound of Silence, Mrs. Robinson, The Boxer, Kathy`s Song, Homeward Bound, Song For The Asking og Bridge Over Trouble Water. Her er også mer anonyme Simon & Garfunkel-sanger, som publikum likevel kjenner igjen og nynner til når duen fremfører dem.

Adresse: Vækerøveien 201 v. Røakrysset, bak 7/11 Reiser du kollektivt Røa T-banestasjon er stasjonen du går av på 200 meter fra Miso Cafe På Miso Cafe får du velsmakende varme og kalde retter, kaffe og øl eller vin.

Det smarteste er å bestille bord slik at dere sikrer dere plass. Telefon: 90 57 57 68 (Daniel) eller daniel@misocafe.no

BILL 220,- Arr: Immy&Fiakultur

Detaljer

Dato:
16. januar
Tid
19:30 - 21:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Miso Café
Vækerøveien 201
Oslo,OsloNorge
+ Google-kart

Arrangør

Immy Kultur

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.