Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

En festkveld med Igor Dunderovic

7. mar 2019 kl 19:30 - 21:30

Denne kvelden på MISO CAFE kommer det å bli en festkveld med sprudlende balkanmusikk,norske viser og humor av beste klasse. Da får MISO CAFE besøk fra Sarajevo og Skien av artisten Igor Dunderovic.Født og oppvokst i Bosnia, Sarajevo. 11. september 1992 kom tre små brødre, med mor og far, landet på Fornebu flyplass i Norge. De hadde flyktet fra Sarajevo i Bosnia-Hercegovina, og kom til Norge slik tusenvis av bosniere gjorde på 90-tallet. De første årene på norsk jord levde familien Dunderovic som på vandrerhjem; reisende fra asylmottak til asylmottak. Hans første innfallsport til det norske språket for Igor var Mikkel Rev, Papegøyen fra Amerika, Lille lam og Ti små indianere etter snakket Igor flytende norsk og han hadde en innfallsport til den norske viseskatten. Med humoren fra Sarajevo og skråblikket fra asylmottaket, begynte han så smått å endevende kulturskattene, visesangene, for å vise sitt bilde av Norge. Den første visa Lille Petter edderkopp fremførte han på et Balkan Beat Party i Trondheim. Det var en balkanisert versjon av «Lille Petter edderkopp», med nytt navn for anledningen. «Lille fetter Edhi Yerkov» var en langbent asylsøker som stadig havnet på feil side av loven.
Med andre ord, dere kan vente dere et fyrverkeri av en kveld på MISO CAFE når Igor setter i gang.
SLIK FINNER DU MISO CAFE
Adresse: Vækerøveien 201,midt i Røakrysset.Det er parkeringsplass bruk automaten. T-bane linje 2 til Røa Miso ligger 100 meter fra stasjonen.
Sikre deg billetter allerede i dag. MISO CAFE har en rikholdig meny, varme og kalde retter, øl og vin for dem som ønsker det. Bestill gjerne bord før konserten for en matbit med god drikke. Telefon: 90 57 57 68 (Daniel) eller mail mail@misocafe.no.Bill 250,-hos Miso eller inngang.

Detaljer

Dato:
7. mar 2019
Tid
19:30 - 21:30
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/370837537065977/

Sted

Miso Café
Vækerøveien 201
Oslo,OsloNorge
+ Google-kart

Arrangør

Immy Kultur

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.