Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Doggerland med Nordsjømusikk

20. sep 2016 kl 19:00 - 21:00

Billettsalg og kafe fra kl 18:30: Kr 200/150 (medl)
Medlemmer av folkemusikkmiljøene i Asker&Bærum inviteres spesielt — og slipper inn til medl.pris kr 150,-

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Richard Burgess har vært hos oss på FYRLYKTA tidligere, med gruppen «Handsome Molly» og med Ewan MacColl –minneprogram. Denne gang kommer han med folkemusikkgruppen «Doggerland» som foruten han selv består av 2 unge , svenske musikere, solid plantet i svensk folkemusikktradisjon.

Navnet “Doggerland” har gruppen hentet fra det landet mellom Norge/Norden og England som sank i havet for ca 8000 år siden, og musikken kaller de selv for «Nordsjømusikk», med røtter i britisk og nordisk tradisjonsmusikk.

Musikken fremføres med innlevelse , autoritet og virtuositet, uavhengig av om de spiller pols, reels, ballader eller shanties. Med Richard Burgess kraftfulle sang og concertina, Jenny Gustafssons karismatiske felespill og Anders Ådins rytmiske dreielire og delikate gitarspill skapes det ett unikt og spennende sound.

I løpet av fire tiår i Norge har Richard Burgess markert seg som en særpreget formidler av tradisjonell folkesang og nyere viser, både på engelsk og norsk. Som sanger og musiker (på English concertina, gitar og mandolin) har han vært med i ulike band og prosjekter, oftest med det maritime og kulturforbindelsene rundt Nordsjøen som hovedfokus.

Han skriver også egne viser, både på morsmålet og på norsk. Fra sin base i Fredrikstad er han er kjent som festivalarrangør og vertskap/leder for folkemusikkforumet Trad Session som holder til på St.Croix-huset.

Publ 13. sept 2016

Detaljer

Dato:
20. sep 2016
Tid
19:00 - 21:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:

Arrangør

Øyvind Kjus

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.