Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

De Ubrukelige kommer til Horten

9. jan 2018 kl 19:00 - 22:00

50kr – 100kr

“De Ubrukelige er et tomannsorkester som består av Christine Henriksen og Hallvard Høiberg. Den som kjeder seg på konsert med oss får pengene tilbake, sier de.”
https://www.deubrukelige.com/

En vinterdag i 2015 gikk vi på hverandre på gata. Siden har det vært musikk, om enn ikke søt. De Ubrukelige spiller vindskjev misvisesang på nordnorsk, hvor meloditeft, en skarp penn og ønske om å underholde ligger til grunn. Vi har begge mye erfaring fra andre prosjekter. Christine spilte flere år med Moddi og bidrar på hans debutplate Floriography fra 2010. Hun har også spilt med Kråkesølv og Einar Stray Band. Hallvard har samarbeidet tett med telemarksmusiker Ellen Marie Løkslid over flere år, og har tidligere spilt medKnut Reiersrud og Jeremy Spencer fra Fleetwood Mac.

Her er smakebiter: https://www.deubrukelige.com/musikk

De Ubrukelige er først og fremst et live-band, som skaper liv, latter og undring fra scenen. 2 representanter for HVA var og hørte på disse musikerne tidligere i år på en scene der unge visesangere fikk lov å vise seg fram for nordiske festivalarrangører. Vi var aldri i tvil om at vi ønsket til Horten Viser og annet, og nå kommer de .

Etter konserten er det åpen scene.

Konserten starter kl 19:30
Inngang kr 100,- – Kr 50 for medlemmer og unge.
Medlemskap koster kr 300,-.

Annonser

Detaljer

Dato:
9. jan 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
50kr – 100kr
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
www.hortenviserogannet.no

Sted

Gamlehorten Gjestegård
Øvre vei 5A
Horten, 3183 Norway
+ Google Map

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.