Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

«De Ubrukelige» + Åpen Scene på Stallen i Horten

14. januar kl 19:30 - 22:00

100kr

Horten Viser og Annet (HVA) er viseklubben i Horten. Hver måned arrangerer vi en visekonsert, som oftest er det en artist og etter det åpen scene.  Åpen Scene er for alle enten de er medlemmer eller ikke. Ta kontakt på mail til HVA@hortenviserogannet.no. Her finner du programmet for våren 2020.

Tirsdag 14.1.2020 kommer «De Ubrukelige».

«De Ubrukelige» er en norsk duo som består av Christine Henriksen fra Finnsnes og Hallvard Høiberg fra Notodden. De tar nordnorsk råskap inn i parisersalongen, forener det komiske og tragiske med frekkhet og eleganse og vitaliserer norsk visemusikk med sine treffende tekster og lekne arrangementer.
I sommer overrasket de et intetanende publikum ute i havgapet på Trænafestivalen, som ikke kunne annet enn å la seg rive med fra første låt. Sammen lager de moderne visemusikk forankret i både det nordnorske og det kontinentale, med bevissthet rundt sjangerens mangfoldige røtter. De ble i mars 2019 blant 120 søkere kåret til vinneren av Norsk Viseforums Rævspark-stipend, som tar for seg det beste av ny og uoppdaget visemusikk over hele landet.

De Ubrukeliges debutalbum «Sukker og margarin» kom ut 27. september 2019.
Albumet er produsert og mikset av spellemannsnominerte Bård Ingebrigtsen i Amper Tone Studio, som tidligere har jobbet med blant annet Stein Torleif Bjella og Valkyrien. I 2020 legger de ut på norgesturné i samarbeid med Norsk Viseforum.

Hjemmeside:
www.deubrukelige.com

Sukker og margarin (Spotify):
https://open.spotify.com/album/7p0SQFRkpiGAFc1KSjzNUo?si=MgkazKFfRTO6qxApm1lUFg

Musikkvideo Ho Vil Ha Meg (Regi: Jack Pullman):
https://youtu.be/jb5fGCu4YeQ

*Presse:*
Intervju og podcast med De Ubrukelige, PLNTYa
https://plnty.no/2019/10/de-ubrukelige-spiller-sprek-nordnorsk-visemusikk-live-hos-plnty/

Spillerom i P2

Detaljer

Dato:
14. januar
Tid
19:30 - 22:00
Kostnad:
100kr
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
,
Hjemmeside:
www.hortenviserogannet.no

Sted

Stallen Galleri & Café
Teatergata 2
Horten,VestfoldNorge
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.