Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Dan Fägerquist og Åpen scene på Stallen i Horten

14. mai 2019 kl 19:30 - 22:00

100kr
Den svenske visesangeren, Dan Fägerquist, har gitt ut 7 album i ulike sjangre, bl.a. to album med den russiske visesangeren Vladimir Vysotskijs tekster Dan har spilt flere kritikerroste turnéer i Norden og Europa. På kveldens konsert får vi hovedsakelig høre låter fra hans siste album med egne låter.
Tirsdag 14.5.19 kommer han til Stallen og Horten Viser og Annet med sine egne låter. Fägerquist har tidligere gitt ut to album med den russiske visesangeren Vladimir Vysotskijs tekster og spilt flere kritikerroste turnéer i Norden og Europa. Med den nystartede KRÅKORKESTERN slipper han nå sin egen musikk på sin eget måte, men med en tone som minner om de virkelig store.
«Jeg ved ikke hvordan jeg havde tænkt mig at han skulle se ud. Bare ikke sådan. Og da han gik op på scenen så han så lille og spinkel ud. Han så bestemt ikke voksen nok ud til at fortolke så voldsomme tekster. Stilfærdigt slog han de første akkorder an på sin guitar og med det samme beherskede han rummet og os alle sammen. Med en nerve og glød, det en øjeblik dirrende og sitrende, det andet voldsomt og brutalt sang han det første nummer til ende» – FV (DK)

Dørene åpner kl 18:00 og det er mulig å kjøpe konsertmeny og drikke. Konserten starter kl 19:30. Åpen scene etter konserten.

Inngang kr 100,- (kr 50,- for medlemmer)
Medlemskap kr 300,-

Detaljer

Dato:
14. mai 2019
Tid
19:30 - 22:00
Kostnad:
100kr

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.