Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

CD-Slipp i Oslo: Eneste viseplate LAWO STORE tar inn i år.

10. mar 2018 kl 14:00 - 14:45

Gratis

LAWO STORE lanserar Nicolay Legangers CD 10.3 – som eneste viseplate i sin klassisk-CD butikk.
Nå skal CD’en KjÆRLIG TALT lanseres i Oslo 10.3 – i CD butikken LAVO, som kun selger klassisk musikk. De tar ikke inn andre sjangre, men med KjÆRLIG TALT gjør butikken ett unntak.

“Denne artisten og CD’en har kvaliteter som gjør at vi vil promotere den for våre kunder i det klassiske miljøet” sier daglig leder og musikkprodent Vegard Landås. “Det blir den eneste viseplaten vi tar inn i år, og det taler vel for seg selv”.

9 konserter på Tysnes-fest
CD’en ble prøve-sluppet i Bergen i fjor for venner og kjente. De første 800 er solgt på 50 konserter i fjor, blant annet på 9 konserter som han hadde på Tysnes fest. “Det er nok ingen som har spelt fleire konsertar på ein og same Tysnes-fest” sier festivaldirektør Øystein Wåge. “Me likte Leganger sin CD, og arbeidet han gjer for lokale talent. På Tysnes synte han frem eit nytt talent på kvar konsert. Det vart fulle hus. Me har invitert han til Tysnesfest 2018.”

Fult distribuert i Norge
“Jeg er jo ganske ny i rollen som artist”, sier Leganger, og syns jeg trengte et år på å prøve eg frem. Cd’en ble laget og lansert uten støtte til produksjon eller markedsføring, så det meste er solgt på konserter. Jeg er gledelig overrasket over at så mange har villet kjøpe den. En del er jo også gitt bort som markedsføring. Nå er det mulig å få kjøpe CD’en i LAWO STORE – og i alle andre musikkbutikker i Norge”

Synger og forteller om glede
Nicolay Leganger er utdannet i arbeids-og organisasjonpsykologi ved UIB. Han har fordypet seg i internasjonal forskning om «Glede» (Positiv psykologi, «hapiness and wellbeing») . De siste 25 år har han vært rådgiver, coach og kursleder i næringsliv og for NAV.

Kombinerer positiv psykologi og underholdning
Nicolay har i 2017 slått sammen evnene som musiker, låtskriver sanger og foredragsholder. Et eksempel er sang-foredraget «Fra suicidalitet til glede» som han holdt for psykriater-studentene i Norsk Psykriatisk Forening (Den Norske Legeforening). Her ble 15 sanger blandet sammen med historier fra eget liv og praksis, og relevante modeller fra psykologisk forskning. Lederne for opplæringen skrev en superb anbefaling. Les mer på www.glede.net

Helsefremmende underholdning
Det er 12 strategier som fører til økt glede. Disse er basert på 20 års internasjonal forskning, og oppsummert i boken «The how of happiness» av professor Sonja Lyubormirksy. (Se mer på www.glede.net) . På konsertene forteller jeg litt om hver av disse strategiene på en lettfattelig og underholdende måte, og synger sanger som har noe med det å gjøre. Det blir spøk og alvor i hyggelig forening. Jeg kaller konseptet “Gled deg!”. De som vil utforske strategiene videre får hjelp til det på internett. Det er ganske enkelt helsefremmende underholdning.

Dette er de 12 strategiene:
1. Uttrykke takknemlighet – Hva er bra?
2. Dyrke optimisme – Hva blir bra?
3. Unngå å bekymre seg for mye – Hva kan jeg glemme?
4. Være generøs og snill – Hvor(dan) kan jeg bidra?
5. Dyrke gode relasjoner – Hvem er de rette?
6. Mestre motgang og stress – Hva er egentlig problemet – hvilken strategi trenger jeg?
7. Tilgi – hva kan jeg legge bak meg?
8. Øke flyt-følelsen (flow) – Når blir jeg best?
9. Mindfullness – Hvilke øyeblikk har vært, og er mest viktige?
10. Forplikte seg til egne mål og verdier – Hva syns jeg er rett og galt? -Hva vil jeg egentlig oppnå?
11. Dyrke spiritualitet – Finnes det noe større enn meg selv?
12. Ta vare på kropp og sinn – Hva godt kan jeg gjøre for kroppen min nå?

20 års internasjonal forskning viser mange gode effekter av glede:
I følge boken «The how of happiness» av professor Sonja Lyubormirksy viser forskningen at de som er glade:

Er mer produktive på jobb
Er mer kreativ
Er bedre ledere
Er bedre forhandlere
Har sterkere immunforsvar
Er fysisk sunnere
Lever lenger
Håndtere stress og traumer bedre
Er mer hjelpsom og filantropiske
Tjener mer penger
Har ledene stillinger
Har flere venner og mer sosial støtte

“Det er en stor glede å lage sanger og synge for folk. Dersom jeg samtidig kan være med på å skape mer glede i folks liv, blir det jo veldig meningsfylt” avslutter Nicolay Leganger.

Detaljer

Dato:
10. mar 2018
Tid
14:00 - 14:45
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/338818726622780/

Sted

Lawo Store
Håkon VIIs gate 2
Oslo, 0161
+ Google Map

Arrangør

Nicolay Leganger

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.