Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bohemene & den Gyldene Freden – Drammens Teater

9. mai 2019 kl 19:00 - 20:40

285kr
Bohemene bilde

En musikalsk Perle av en forestilling hvor publikum blir med på en lystseilas med mange av Taube og Vreeswijks klassiske viser og figurer.

Forestillingen er inspirert av den legendariske kunstner-restauranten «Den Gyldene Freden» i Gamla Stan i Stockholm, hvor vise-gigantene Evert Taube og Cornelis Vreewijk hadde sine stambord.
Her levde de ut sine sosiale liv med kvinner vin og sang – med venner og uvenner!

Forestillingen vil være en modernistisk skildring av flere spennende historier og øyeblikk fra kunstnernes liv, formidlet med et bohemsk og skjevt utrykk hvor tidsepokene blandes sammen og flere velkjente karakterer dukker opp underveis.

Historiene vil bli bundet sammen av kunsten, musikken og karakterene som har gitt restauranten det ryktet den har idag.  Restauranten var også stamstedet til kongelige og berømtheter som Bellmann, Jussi Björling, Anders Zorn, Fred Åkerström og kong Carl Gustaf.

Forestillingen er både personlig, emosjonell og intim hvor utmattelsen og utholdenheten gjenspeiler livet.  Scenen vil være fylt med sangere, dansere og musikere.

PÅ SCENEN: Johan Christer Novsjø, Yngve Fritjof Kristiansen, Øystein Lund Olafsen, Mariama Slåttøy, Mikkel Are Olsenlund, Tarjei Nysted, Ole Martin Thorset og Grethe Gunn Solberg Hansen.

Regi og koreografi: Lisbeth Rønning.

Unn deg en kveld i Drammens Teater med Bohemene!  
Pris 285–395 kr.

Detaljer

Dato:
9. mai 2019
Tid
19:00 - 20:40
Kostnad:
285kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://www.drammenscener.no/teatret/program/2934-bohemene-og-den-gyldene-freden/

Sted

Drammen Teater
Øvre Storgate 12
Drammen,3018
+ Google-kart

Arrangør

Johan Christer Novsjø
Telefon:
93217364
E-post:
johanchristernovsjo@gmail.com
Hjemmeside:
www.bohemene.no

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.