Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bergen Viseforum: Per Bergs

23. feb 2017 kl 19:30 - 23:00

Den siste torsdagen i kvar månad inviterer Bergen Viseforum til konsertkveld i kjellaren til Barbarista. Først får me konsert med kveldens hovudgjest, før me etterpå sparker i gang åpen scene for alle som har noko på hjartet.
Velkommen!

Dørene åpner kl 19.30
Konsertstart kl 20.00
Inngang: 100,- (50,- for ikkje-yrkesaktive)

Meir om Per Bergs:
Per Bergs er askøyværingen Per Berg sitt bandprosjekt. Berg opptrer med en fin kombinasjon av såre viser, humoristiske traller og halsbrekkende dikt. Han har mange års erfaring med å stå på scener, stuegulv, bryggekanter, kjellere og andre steder man kan finne på å arrangere konserter. Han har, både alene, og sammen med bandet sitt, varmet opp for navn som Bjørn Eidsvåg, Jan Eggum, Odd Nordstoga og Vamp.

I 2016 gav Per Bergs ut albumet “Basar”, og flere av låtene herfra har fått spilletid på NRK P1. På torsdag tar han med seg musikerne Silje Solberg (fele), Davide Bertollini (kontrabass) og Håkon Askeland (mandolin/banjo), som til sammen har spilt med flotte artister som Kings of Convinience, Bjørn Berge og HP Gundersen for å nevne et lite utdrag. Det ryktes at bandet vil spille viser med et snev av bluegrass.

Annonser

Detaljer

Dato:
23. feb 2017
Tid
19:30 - 23:00

Sted

BarBarista
Øvregaten 12
Bergen, 5003 Norway

Arrangør

Bergen Viseforum

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.