Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Bellmania og Åpen Scene på Stallen i Horten

11. februar kl 19:30 - 22:00

100kr

Tirsdag 11.februar står i den gamle visedikter Carl Michael Bellmans tegn. Det er trioen Bellmania som kommer til Horten Viser og Annets visekveld på Stallen Galleri og Cafe.

Dørene åpner kl 18.00 og det er mulig å få kjøpt mat og drikke. Konserten starter kl 19.30 og etter konserten er det åpen scene.

Trioen BELLMANIA møtes i fascinasjon og glede over Carl Michael Bellmans ulike tekstlige og musikalske uttrykk. På 1700-tallet skrev Bellman så mange sanger om livet, døden, mat, vin, sang, dans og eros at det påstås at ingen har oversikt over hele hans produksjon.

BELLMANIA lar seg inspirere av musikken og tekstene og benytter sjansen til å ha det gøy sammen, med respekt for dypet i de tilsynelatende lettsindige tekstene. Særlig liker de å teste ut litt uvanlige arrangement og harmoniseringer av sangene. Innslag av jazz må regnes med her.

Eli Helland vokal, Roar Dons gitar og Tonny Kluften bass kan ikke tenke seg en bedre anledning enn HVA på Stallen til å løfte stemningen ved å hylle denne skaldenes skald.

Ta med deg en venn og kom .

Detaljer

Dato:
11. februar
Tid
19:30 - 22:00
Kostnad:
100kr
Hjemmeside:
www.hortenviserogannet.no

Sted

Stallen Galleri & Café
Teatergata 2
Horten,VestfoldNorge
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.