Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Baardsen (solo)//Cafe Magenta

10. okt 2018 kl 20:00 - 21:30

150,kr

Onsdag 10. Oktober er Baardsen tilbake på Café Magenta, denne gangen med et rykende ferskt album klart.
Fredag 21. September 2018 slipper artisten sin andre fullengder, ”Sopp under fasaden”. Albumet inneholder bl.a radiosinglene ”Sånn som du gjorde før”, ”Perfekt” og ”1995”, singler som vært å finne på diverse spillelister, fått listing på «Ordentlig Radio» og utstrakt spilletid på flere lokalradiostasjoner + NRK P1.

«Baardsen synger som om han mener det» – Terningkast 5, Geir Flatøe – Stavanger Aftenblad 21.09.2018

Konserten er en del av en ambisiøs albumslippturné som besøker en rekke steder i Norge både i solo og bandformat.
Turnéen er støttet av MFO´s vederlagsfond og Fond for utøvende kunstnere.

”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livet…..”
https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

Baardsen albumdebuterte med «Skygger fra ei aen tid» på Nordic records i 2015. Albumet fikk god mottakelse av anmeldere og flere av singlene ble listet på spillelister og hadde lokal og nasjonal radiospilling rundt omkring i Norge. Trond Helge Bårdsen mottok i mars 2017 både arbeidsstipend fra tekstforfatterfondet og Tono i forbindelse med komponeringen av sitt andre album ”Sopp Under Fasaden”.

CC: 150,-

Detaljer

Dato:
10. okt 2018
Tid
20:00 - 21:30
Kostnad:
150,kr
Hjemmeside:
https://cafemagenta.ticketco.events/no/nb/e/baardsen_solo

Sted

Cafe Magenta
Toldbodgaten 105
Fredrikstad,1632Norway
+ Google-kart

Arrangør

Cafe Magenta

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.