Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Baardsen – releasekonsert

22. sep 2018 kl 20:00 - 23:00

Gratis

21. September 2018 er BAARDSEN, frontet av Trond Helge Bårdsen fra Stavanger, klar med sitt andre album Sopp under fasaden.  Plata inneholder bl.a radiosinglene Sånn som du gjorde før, Perfekt og 1995.

BAARDSEN backes av et solid band bestående av musikere fra Tigerstadens musikkmiljø.

”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livet…..”
https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

Baardsen albumdebuterte med «Skygger fra ei aen tid» på Nordic records i 2015. Albumet fikk god mottakelse av anmeldere og flere av singlene ble listet på spillelister som NPS og hadde lokal og nasjonal radiospilling rundt omkring i Norge. Trond Helge Bårdsen mottok i mars 2017 både arbeidsstipend fra tekstforfatterfondet og Tono i forbindelse med komponeringen av sitt andre album ”Sopp Under Fasaden”.

Annonser

Detaljer

Dato:
22. sep 2018
Tid
20:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:

Arrangør

Out of the city productions
Telefon:
92638912
Epost:
ootcproductions@gmail.com
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/OutofthecityNorway/

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.