Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Åsmund Reistad går solo – på FYRLYKTA i Asker

3. feb 2019 kl 15:00 - 16:15

150kr
Fyrlykta-plakat: Åsmund Reistad

Åsmund Reistad spiller gitar, kontrabass, mandola m.m, og har gjennom 25 år spilt i en rekke band og konstellasjoner – først og fremst innenfor folkemusikken; norsk, svensk, keltisk.

Nå går han «solo» og starter hos oss på FYRLYKTA som han også har vært hos tidligere, sammen med Aasmund Nordstoga. Han har også hatt konserter med Lillebjørns musikk : Tanta til Beate.

Reistad startet sin folkemusikalske løpebane i 1993 med Chateau Neuf Spelemannslag, et band som var i forkant da bandbølgen traff den norske folkemusikken på 90-tallet. De ga ut flere cd’er, spilte konserter i Tyskland, USA, England, Danmark og Sverige samt en rekke festivaler i Norge. Han har også i mange år laget musikk og gjort konserter sammen med Askers «trekkspilldronning» Ingunn Bjørgo.


FYRLYKTA kjører denne vinter/våren en rekke SØNDAGSKONSERTER midt i Askers mest populære turområdet, Semsvannet. Her har NaKuHel sitt senter , med kafe og konsertlokale vegg-i-vegg. Her kan man altså få påfyll for hele mennesket:
En tur i vakre omgivelser (runden rundt Semsvannet er ca 4 km), fyll så på med f.eks Dagens SUPPE i kafé Smia, og topp så opp det hele med en KONSERT hos oss i nabolokalet. Det er godt med gratis parkering i området.

Publ: 29. jan 2019.

Detaljer

Dato:
3. feb 2019
Tid
15:00 - 16:15
Kostnad:
150kr
Kategori for Arrangement:

Sted

NaKuHel Asker
Semsveien 168
Asker,1384Norway
+ Google-kart

Arrangør

Fyrlykta visescene
Hjemmeside:
www.fyrlykta.net

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.