Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Åselill Sæthre / Eyolf Dale / André Kassen- Plateslipp «Sanger for katten»

27. aug 2017 kl 18:00 - 19:00

150,kr

VOKAL: Åselill Sæthre
PIANO: Eyolf Dale
SAKSOFON: André Kassen

Billetter kjøpes i døra: 150,-
Salg av CD og VINYL etter konserten!

Velkommen inn i en verden der sangene fra Chat Noir er på sitt ukjente nummer av liv, men fortsatt ved god helse. Med «Sanger for katten»( Ponca Jazz Records) er det ikke Åselill Sæthres egne tekster og melodier som får svinge seg, men et utvalg sangskatter fra den norske revy- og kabaretmusikken.

«Sanger for katten» er Åselill Sæthres andre soloalbum. Sammen med pianist Eyolf Dale og saksofonist André Kassen har hun tatt fatt på det som kan komme til å bli Norges glemte musikalske skattekiste; den norske kabaret- og revymusikken. Musikken sikter seg inn på et nytt publikum, samtidig som musikerne håper det vil ha en forfriskende tilbakeskuende verdi for de mer nostalgiske lytterne. Sammen spiller de konserter i Norge høsten 2017 og våren 2018.

Sæthre fikk i 2015 Statens kunstnerstipends diversestipend for nyutdannede kunstnere for å fortsette arbeidet med å børste støvet av de gamle visene. Tekstene til Vilhelm Dybwad, Finn Bø, Arne Svendsen, Arild Feldborg og Alfred Næss har fått nye arrangementer og tar oss med på vandring gjennom en kraftig porsjon hjerte, smerte og drømmer, fortolket med kjærlighet og historiefortelling, uforbeholdent renvasket for jantelov og masse frihet.

————————————————————–
OM ARTISTEN
Åselill Sæthre er en norsk sanger, tekstforfatter og komponist fra bygda Siljan i Telemark. Sæthres egen musikk befinner seg ofte i kryssingsfeltet mellom jazz- og visemusikk med fokus på bærende melodier og stor frihet gjennom improvisatoriske tilnærminger. Under musikkens overflate aner man en underliggende inspirasjon fra den norske kabaretmusikken og sjømannsvisenes fortellinger.

Åselill Sæthre debuterte i 2013 som soloartist med egenkomponert julemusikk på albumet Krumkakesanger. Sanger for katten er hennes andre album hvor den norske kabaret- og revymusikk får svinge seg i Sæthres musikalske univers.

Hør singelen «Norge i rødt, hvitt og blått» her: https://open.spotify.com/track/1Z7jzLDNg5u5mPQxWQQ6NK

www.aselill.no


–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.