Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Amalie Stokke og Nikki Oniyome på Ugla

17. feb 2018 kl 08:00 - 17:00

Gratis

Du er herved invitert på splitt-konsert med Amalie Stokke og Nikki Oniyome på Ugla den 17 februar!
Ta med deg venner, familie og kom å del ettermiddagen din sammen med oss i varme omgivelser. Vi kan love deg at det blir en vakker og innholdsrik konsertopplevelse. Håper vi sees ♥
*Gratis Inngang

Amalie Stokke:
https://soundcloud.com/amaliestokke

Amalie Stokkes musikk kan bli beskrevet som eterisk pop, med et ærlig og minimalistisk utrykk. Låtene er følsomme med en harmonisk flyt og lydbildet består av uforutsigbare piano akkorder, sårbar vokal og saksofon. Den 24 år gamle artisten skriver personlige og poetiske tekster med få ord som handler om å finne tilbake til håpet og troen på seg selv etter å ha mistet det.

Hun har studert musikk i England, men har nå bosatt seg i Oslo for å fokusere på solo prosjektet sitt og hatt en rekke konserter i 2017. Hun er også aktiv i indie bandet Rosewood Alley og har har tidligere vært vokalist og låtskriver i det engelske bandet, The Shipping Forecast og har samarbeidet med artister som blant annet Rebekka Karijord, Ane Brun, Anette Askvik, Synne Sanden, Herman Wildhagen m.m

Nikki Oniyome 鬼嫁日記

Spotify: https://open.spotify.com/track/2sLjjfgC1fXbJ8OSvyYcdr
Nettside: www.nikkioniyome.no
Facebook: https://www.facebook.com/nikkioniyome/
YouTube: https://youtu.be/8Go5kX6ziq8
Instagram: https://www.instagram.com/nikkioniyome/

Nikki Oniyome er et indie pop prosjekt startet høsten 2016. Januar 2018 ga de ut singelen Lady Be Trueful. Det planlegges også EP slipp på vårparten med lanseringsfest på Parkteateret 6. mai.

Nikki Oniyome 鬼嫁日記 har innflytelser fra art pop, post punk and electronic downtempo. Konserten på Ugla er imidlertid et helakustisk sett med kun gitar og vokal.

Musikken til Nikki Oniyome 鬼嫁日記 har blitt sammenlignet med artister og band som Mazzy Star, Jonnhy Cash, Kate Bush, Ane Brun, Lana del Rey, and PJ Harvey, Portishead, Warpaint, Björk, and Cocteau Twins. Vokalen og teksten er tubadurinspirert og utforsker tema som kjærlighet, religion og undertrykkelse med mørk humor og forvridd teatralskhet.

Detaljer

Dato:
17. feb 2018
Tid
08:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1653581081393195/

Sted

Ugla
Kristian Augusts gate 7A
Oslo, 0164 Norway
+ Google Map

Arrangør

Ugla

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.