Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Akustisk Aften med Westhagen, Lars Kolberg og Johan Berggren.

20. jun 2017 kl 20:00 - 22:00

Gratis

Denne kvelden får du tre spennende singer songwriters for prisen av ingen på Pøbberiet!

Johan Berggren er en 24 år gammel musiker fra Jørstadmoen – en ikke så velbefolket perle ved Gudbrandsdalslågens tilløp til Mjøsa. Musikken har alltid stått i fokus og etter å ha vært involvert med forskjellige band i Lillehammers musikkscene har han nå tatt steget videre for å satse på sin egen karriere. Musikken bærer tydelige preg av å være inspirert av et amerikansk lydbilde med røtter i både blues, folk og country. Etter å ha tilbragt forrige halvår i Nashville for inspirasjon er Johan nå klar for å vise resultatet av arbeidet han har lagt ned.

Lenker til Johan Berggren:
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Vigftk6O8Do

Facebook: https://www.facebook.com/johanolsenmusic/

Westhagen, som i sommer spilte på Gregersfestivalen og tidligere i 2016 mottok Drammen kommunes kulturstipend og gjestet NRK P1 med livespilling i studio, er en særegen og upolert folkrock-artist fra Konnerud. Låtene er drevet av et finurlig fingerspill, treffende ordkunst og en karakterisk stemme som stadig flere merker seg. Tekstene sikter seg inn på intellektet og hjertet med sin bittersøte melankoli og sitt humoristiske skråblikk på livet.

Westhagen på Spotify: http://tinyurl.com/mydeepestinspiration
Westhagen på Facebook: https://www.facebook.com/Westhagenmusic/

Lars Kolberg måtte gjennom et grundig samlivsbrudd og en havarert doktorgrad i økonomi før han fant fram til låtskrivingen. Prestesønnen fra Oslo og Snertingdal serverer tidløse sanger om gode country-temaer som savn, svik, fyll og tog. “Dette kan jeg ikke huske å ha hørt på norsk før,” sa anmelderen på NRK P1 om debutplaten Sanger er som folk, som kom i 2016. Vinteren 2017 slapp Lars vinylsingelen “Stille fra balkongen / Fengsel”. Fengsel er for tiden listet på NRK Hedmark og Oppland.

Lars Kolberg på Spotify: http://tinyurl.com/sangerersomfolk
Lars Kolberg på Facebook: https://www.facebook.com/sangerersomfolk

 

Annonser

Detaljer

Dato:
20. jun 2017
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1531446896867873

Sted

Pøbberiet Oslo
Trondheimsveien 139
Oslo, 0570 Norge
Telefon:
948 73 873

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.