Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Akustisk Aften seiler sin egen sjø – Indre Oslofjord Seilbåtturne 2016

15. aug 2016 - 25. aug 2016

Akustisk Aften kaster loss og legger ut på en storslagen sommerseilas. Vi legger til ved spillesteder med brygge i Indre Oslofjord. I skipskista har vi med egenkomponert materiale og vi regner med strålende sommerkvelder med bryggedans og moro. Håper vi ses underveis!

(Facebook tillater bare 2 uker lange arrangementer – vi må opprette et nytt for august-spillingene)

Indre Oslofjord seilbåt-turné sommeren 2016:

Akustisk Aften seiler sin egen sjø!

Westhagen og Lars Kolberg er to særpregede og fremadstormende artister fra hovedstaden. Sammen startet de opp konsertserien Akustisk Aften våren 2016. De har gjennomført en rekke konserter til gode tilbakemeldinger fra publikum og arrangører i løpet av våren.

Nå i sommer mønstrer de begge på Westhagens 100 år gamle Colin Archer skute, kaster loss og setter kursen for spillesteder med brygge i indre Oslofjord. Med seg i skipskista har de som vanlig sine egenkomponerte sanger som byr på både latter, gråt og ettertanke.

Spillesteder (konsertstart kl 19):

15. Juli: Signalen pub, Nesoddtangen
16. Juli: Solvik kafé, Malmøya
23. Juli: Revierhavnen kro, Hovedøya
30. Juli: Sjøflyhavna kro, Snarøya
5. Aug: Solvik kafé, Malmøya
12. Aug: Kongen Marina, Frognerkilen
19. Aug: Lille Herbern restaurant, Bygdøy

Om artistene:

Westhagen, som i sommer spilte på Gregersfestivalen og tidligere i år mottok Drammen kommunes kulturstipend og gjestet NRK P1 med livespilling i studio, er en særegen og upolert folkrock-artist fra Konnerud. Låtene er drevet av et finurlig fingerspill, treffende ordkunst og en karakterisk stemme som stadig flere merker seg. Tekstene sikter seg inn på intellektet og hjertet med sin bittersøte melankoli og sitt humoristiske skråblikk på livet.

Westhagen på Spotify: http://tinyurl.com/mydeepestinspiration

Lars Kolberg måtte gjennom et grundig samlivsbrudd og en havarert doktorgrad i økonomi før han fant fram til låtskrivingen. Prestesønnen fra Oslo og Snertingdal serverer tidløse sanger om gode country-temaer som savn, svik, fyll og tog. Lars er aktuell med platen “Sanger er som folk.” “En spennende og personlig plate. En plate som oser av spilleglede. En musikalsk meget sterk plate med mye god tradisjons-country. Jeg husker ikke i farten om jeg har hørt dette på norsk før.” (Finn Ulrik Berntsen på NRK P1 2/4)

Lars Kolberg på Spotify: http://tinyurl.com/sangerersomfolk

Detaljer

Start:
15. aug 2016
Slutt:
25. aug 2016
Hendelse Kategorier:
,
Hendelse Tags:

Arrangør

Akustisk aften

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.