Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Akustisk Aften med Westhagen og Lars Kolberg på Kaffka, Gjøvik.

17. des 2016 kl 14:00 - 17:00

”Nakent, engasjerende, personlig og uttrykksfullt fra begge artistene”

(Avisen Hadeland 8/8-16)

Westhagen og Lars Kolberg inviterer til den 20. og siste Akustisk aften- konserten for i år! Det gjør vi ved å spille for hatten på Kaffka, Gjøvik Lørdag 17 Desember klokka 14.00.

Musikerne startet opp konsertserien Akustisk Aften våren 2016 og har spilt en rekke konserter i Oslo- og østlandsområdet til gode tilbakemeldinger fra publikum og arrangører. Konsertene gjennomføres ofte som en songwriters-circle, hvor vi spiller runder med noen låter hver, og av og til har vi også med oss en gjesteartist. Vi spiller kun eget originalmateriale. I løpet av høsten bringer vi musikken til nye trakter og har satt opp konserter flere steder over hele østlandet.

Sommerprogrammet vårt; Akustisk Aften seiler sin egen sjø, var en mini-turné hvor vi ankom spillesteder sjøveien i en gammel seilskute og holdt konserter for båtfolket i juli og august. Et konsept uten om det vanlige som også har gitt oss god mediedekning med blant annet en video laget av Redningsselskapet med over 16000 visninger. (Se videoen her: https://www.facebook.com/Redningsselskapet/videos/10153965750613138/?hc_ref=PAGES_TIMELINE)

Sommerprogrammet avsluttet vi med å arrangere en minifestival, Molofest 2016, hvor vi inviterte med oss flere dyktige artister og rigget skuta om til scene.

Inngang: 100kr.

Besøk oss på http://www.akustiskaften.no

Om artistene:

Westhagen, som i sommer spilte på Gregersfestivalen og tidligere i år mottok Drammen kommunes kulturstipend og gjestet NRK P1 med livespilling i studio, er en særegen og upolert folkrock-artist fra Konnerud. Låtene er drevet av et finurlig fingerspill, treffende ordkunst og en karakterisk stemme som stadig flere merker seg. Tekstene sikter seg inn på intellektet og hjertet med sin bittersøte melankoli og sitt humoristiske skråblikk på livet.

Westhagen på Spotify: http://tinyurl.com/mydeepestinspiration
Westhagen på Facebook: https://www.facebook.com/Westhagenmusic/

Lars Kolberg måtte gjennom et grundig samlivsbrudd og en havarert doktorgrad i økonomi før han fant fram til låtskrivingen. Prestesønnen fra Oslo og Snertingdal serverer tidløse sanger om gode country-temaer som savn, svik, fyll og tog. Lars er aktuell med platen “Sanger er som folk.” “En spennende og personlig plate. En plate som oser av spilleglede. En musikalsk meget sterk plate med mye god tradisjons-country. Jeg husker ikke i farten om jeg har hørt dette på norsk før.” (Finn Ulrik Berntsen på NRK P1 2/4)

Lars Kolberg på Spotify: http://tinyurl.com/sangerersomfolk
Lars Kolberg på Facebook: https://www.facebook.com/sangerersomfolk

Detaljer

Dato:
17. des 2016
Tid
14:00 - 17:00

Arrangør

Akustisk aften

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.