Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Æ og Ingeborg Oktober med snarbesøk på Kampen Bistro

18. sep 2016 kl 20:00 - 22:00

Æ har nettopp sluppet sitt nye album «Endetidsbilda» til blant annet terningkast 5 i AN. Singelen «Kanskje…» som er gjort sammen med Ingeborg Oktober er allerede listet på P1 og Ordentlig Radio (oradio.no).

På Kampen Bistro i Oslo kommer de for å spille både hver for seg og sammen.
Billetter selges i baren, 125,- pr.pers.

Til daglig spiller de sammen i det audiovisuelle bandet Likholmen som har spilt på blant annet Arctic Sounds (på Grønland), Festspillene i Nord-Norge, TIFF, Festspillene i Nord-Norge og Trænafestivalen.

Som soloartist slapp Ingeborg sitt første album “Hjerteræk” i 2014, og høstet blant annet en femmer i VG og prestisjefylte konserter på blant annet By:Larm, Trondheim Calling og NMFU. Hun er kjent for sine særegne og tekstbaserte låter på Hamarøydialekt. For tiden jobber hun med sitt andre soloalbum som ventes utgitt i 2017.

Siden debuten som soloartist i 2008 har Æ spilt seg rundt på store og små scener og festivaler i Norge, Sverige og Danmark. Han har sluppet en rekke album til gode kritikker på både norsk, svensk og engelsk. Musikkvideoen til låten «Låt Alla Gamla Drömmar Dö», regissert av Thor Brenne i 2015, vant prisen for «Beste regi» under Nordic Music Video Awards. Hør og se videoen her.

Se videoer:
Æ: https://erling.nu/video/
Ingeborg Oktober: https://ingeborgoktober.no/musikk/

Hør det nye albumet, Endetidsbilda på Spotify  •  Tidal.

 

Publ 14. sept 2016.

Detaljer

Dato:
18. sep 2016
Tid
20:00 - 22:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
,

Sted

Kampen Konsertforening
Bøgata 21
Oslo, 0655 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.