Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

8. sept: Visekollektivet på Aktivisten

8. sep 2016 kl 19:00 - 22:00

Flotte musikere og stor stemning i et lite rom. Velkommen til vår hjemmekoslige stue med uformell, intim stemning og flotte musikkopplevelser!

Visekollektivet er musikere som ønsker å bygge folkelig og kollektiv kultur som ei motvekt til samfunnets individualisme, og en motkultur til musikkindustriens fokus på penger og stjerner. Alt drives på dugnad av ildsjeler, også Aktivisten hvor vi arrangerer Visekollektivet.

Det er forskjellige musikere som spiller hver gang, og hver musiker får spille en minikonsert på tre låter. Mer enn 40 musikere har så langt spilt på Visekollektivet og bidratt til å gjøre dette til ei fantastisk scene å spille på og et hyggelig sted for musikkelskere. Vi ønsker flere velkommen til oss.
Gratis inngang.

MUSIKERE: TA KONTAKT FOR Å SPILLE

Det er forskjellige folk som spiller hver gang. Vi får strålende tilbakemeldinger fra musikerne som spiller her, og vil gjerne ha med flere. Ta kontakt med oss for å melde deg på! 🙂

–> Gå til Visekollektivets Facebook-side…

Detaljer

Dato:
8. sep 2016
Tid
19:00 - 22:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, ,

Sted

Aktivisten kafé
Toftes gate 68
Oslo, 0552 Norway

Arrangør

Visekollektivet

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.