Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

6 gratis Vise-konserter på Tysnesfest: Kl. 14 og 16 Tor til Lør.

12. jul 2018 kl 14:00 - 15:30

|Recurring Hendelse (See all)

An event every day that begins at 2:00pm, repeating until 14. jul 2018

An event every day that begins at 16:00, repeating until 14. jul 2018

Gratis

Det blir 6 intimkonserter (kun plass til 30) på Tysnesfest 2018 12-14 juli. To for dagen, klokken 14 og 16, i flytenaustet på Våge (se bildet).

Gratis for deg! Du trenger ikke festivalpass – dette er en gave fra Tysnesfest 2018. Se video: https://youtu.be/Fr4zvYanmKQ
Merk hvilken konsert du “skal” på – eller er “interessert” i! 

Dette blir som en viseklubb. Nicolay Leganger er hovdeartist på alle konsertene (se www.nicolayleganger.com og (www.youtube.com/nicolayleganger) med bandet “deMotiverte”. Du får høre en del nye låter som folk syns er tøffe og vakre, og nye versjoner av låter du kanskje har hørt. 

Det kommer også flotte gjesteartister på hver konsert (se lenger nede). I tillegg blir det en “åpen scene” slik vi pleier å ha i Bergen Viseforum og i Strilen Artist og Viseklubb. Du skal få møte noen av de flotte artistene og låtskriverne som har vært i klubbene våre.

Torsdag 12. juli:
Fra Oslo kommune har vi invitert gitarvirtousen Dag Fransson – som også skriver knallgode tekster. Øystein Sunde og Jan Eggum på en gang. Du blir revet med! 
Fra Haugesund, Norway kommer den talentfulle låtskriver/sanger Tina Spångberg. Hun har gitt ut tre singler, og fikk i år Strilen artist- og viseklubb sit “Talent stipend”. Her får du et unikt møte med et åpent sinn der det flyter vakre ord og toner. Du glemmer fort tid og sted! 

Fredag 13. juli:
Det er mye båtfolk fra Askøy kommune på festivalen, og vi tror de vil like at vi får deres egne “Freeloaders” på besøk. De leverer knallbra lyrikk, båret av fengende og flotte melodier. De trives på scenen!
Dette er de tre kameratene som har programmet ” Kontoret ” på Radio Askøy – Jan-Ove HansenDagfinn Bergesen og Roy Floen

Lyrikk! Beate Helle har lest mange sterke tekster for oss. Gled deg til å gli inn i lyttemodus og drømme!
Dag Fransson spiller også på fredag (les om han over). 

Lørdag 14. juli: 
Du kan glede deg til Bow Schumann-Olsen – mannen bak artisten “Onkel Schumann”. Han har et drømmende og drivende gitarspill, og skriver gode tekster med underfundige kommentarer. Minner om De Musikalske Dvergene, og Helge Grønhaug – helt topp historiefortelling.
Morten Sommerbakk fra Gatens Evangelium kommer solo. Forbered deg på tøffe låter fra et sterkt liv på gaten. Morten har en tilstedeværelse som slår i gjennom den tykkeste hud, fordi det er ærlig, sårbart, levd og forståelig. Dette gjør inntrykk.
Og det kommer fler! Følg med på nyhetene i arrangementet. 

I tillegg er det “åpen scene” hver dag. 
Her har allerede den sjarmerende May Huseth Kehr og den inntagende Ingrid Nystad meldt seg på. Hvis du vil spille, kan melde deg på allerede nå, gi beskjed i diskusjonen, ring eller send sms på 41331050. 

Husk å dele dette arrangementet!

Konsertene er et gratistilbud for alle – du trenger ikke dagpass. Så her er det bare å ta en tur med fergen til Våge, og nyte festivalstemningen. Flytenaustet ligger på fergekaien – OBS: Det er på loftet, og trappen er bratt. 

Vi takker Tysnesfest 2018 for at de gir vind i seglene til oss som seiler på den nye visebølgen!

Annonser

Detaljer

Dato:
12. jul 2018
Tid
14:00 - 15:30
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
,
Hendelse Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2074649749464349/

Sted

Tysnes
Våge kai
Tysnes, 5680 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
www.tysnesfest.no

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.