Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

30. aug: Lars Martin Myhre/Ingvar Hovland-konsert i Horten

30. aug 2014 kl 20:00 - 22:00

200kr
Myhre og Hovland

To av våre største ”opphavere”, Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre, med konsert i Horten.

Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre står bak en rekke låter i ”den norske sangboka”, enten sammen, eller i samarbeid med andre (Vamp, Odd Børretzen osv). De står bak låter som ”Månemannen”, ”På bredden”, ”Noen ganger er det all right”, ”Måkene”, ”Vintersang”, ”Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen” og mange, mange andre.

De innledet samarbeidet i 1999 og har siden samarbeidet tett. Til konserten i Horten har de satt sammen et program med noen av sine mest kjente låter sammen med helt nytt materiale.

Ingvar Hovland (resitasjon): En av våre fremste tekstforfattere. Jobber bl.a. med Vamp, Elle Melle, Trond Granlund, Rita Eriksen og Lars Martin Myhre. Jobber også som sceneartist, bl.a. sammen med Tønes.

Lars Martin Myhre (vokal/gitar): Artist, komponist, produsent. Har deltatt på over 50 plater. Fire spellemannpriser og tre nominasjoner. Hans soloplater har fått glimrende anmeldelser. I november 2013 kom han med hele to plater samme dag: ”En natt med Olson og Strand” og ”Livets vann – et vannverk”.

Konserten kommer på slutten av Østnorsk Viseforums låtskriverkurs som arrangeres samme helg.
Deltakerne på kurset kommer inn gratis, ellers er prisen 200 kr.

Detaljer

Dato:
30. aug 2014
Tid
20:00 - 22:00
Kostnad:
200kr
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://viseforum.wordpress.com

Sted

Gamlehorten Gjestegård
Øvre vei 5 a
Horten, Vestfold Norge

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.