Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

25. aug: Visekollektivet i Oslo starter høsten

25. aug 2016 kl 19:00

Flotte musikere og stor stemning i et lite rom. Velkommen til vår hjemmekoslige stue med uformell, intim stemning og flotte musikkopplevelser!

I løpet av 2016 har Visekollektivet blitt et sterkt og populært arrangement, og listen over musikere som er med vokser stadig. Vi markerte dette med stappfullt hus på vår sommeravslutning i juni. Nå er vi tilbake fra ferien og setter i gang igjen!
Gratis inngang.

Vi ser frem til å komme i gang igjen, og se nye og kjente fjes spille minikonserter på scena. Hvilke nye låter har folk skrevet i ferien? I tillegg vil vi fortelle om noen nye ideer som vi har for den nye sesongen, for å utvikle konseptet vårt til å bli enda bedre.

MUSIKERE: TA KONTAKT FOR Å SPILLE

Det er forskjellige folk som spiller hver gang. Vi får strålende tilbakemeldinger fra musikerne som spiller her, og vil gjerne ha med flere. Ta kontakt med oss for å melde deg på! 🙂

Hvem er Visekollektivet

Visekollektivet er musikere som ønsker å bygge folkelig og kollektiv kultur, som en motvekt til samfunnets individualisme og musikkindustriens kommersielle fokus på penger og stjerner. Alt drives på dugnad av ildsjeler, også Aktivisten hvor vi arrangerer.

 

Publ. 8. aug. 2016

Detaljer

Dato:
25. aug 2016
Tid
19:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
,

Sted

Aktivisten kafé
Toftes gate 68
Oslo, 0552 Norway

Arrangør

Visekollektivet

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.