web analytics

HVA SKJER:

Legg inn et visearrangement selv: Konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet. Det kommer innom oss før det legges ut.

Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

13. og 14. juli: Fra Jomfruland til Svenner med Skagerakkærne i Stavern

13. jul 2015 kl 20:00 - 14. jul 2015 kl 20:00

200kr
Plakat

Det nærmer seg sommer i Stavern og et yrende folkeliv, ikke minst på kulturfronten. Det kan synes som om verdensstjernene snart  bare MÅ hit om ikke de skal miste ansikt, ved å ikke å ha Stavern på merittlista. Sting har vært her og sunget Fields of Gold, Dylan har sunget Mr. Tambourine Man, og Elton John elger seg på i sommer med Yellow Brick Road.

Stavern Vise Versa har i ti år tvitholdt på sin lave profil. Men i år skal musikalske gråspurver også delta i tranedansen. Skagerakkærne, husbandet vårt, forsterket med gode venner, som i årenes løp har bidratt til henrykkelse på Cafe Annekset, kommer med egen forestilling 13. og 14. juli, Fra Jomfruland til Svenner. Se plakaten.

Om dere finner veien til, denne gangen ikke Cafe Annekset, men Galeiscenen 13. eller 14. juli, kan dere bidra til at vårt katastrofale underskudd for å få dette til, i alle fall blir noe mindre. Det koster å være kar. 

Ellers minner vi om at det blir vanlig happening i Cafe Annekset 28 august med helt nye aktører på programmet. Nå melder visesangere fra fjern og nær seg på. Arrangørens jobb er blitt å ordne køen, så det ikke blir håndgemeng. Annonsering kommer seinere på sommeren.

På gjensyn  i 13., 14. juli og 28. august.
Stavern Vise Versa
Arbeidsgruppen.

Detaljer

Start:
13. jul 2015 kl 20:00
Slutt:
14. jul 2015 kl 20:00
Kostnad:
200kr
Hendelse Kategori:

Sted

Galeiscenen
Stavern, Vestfold Norge

Arrangør

Stavern Vise Versa