Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

11. jan: Ane Bjerkan, Svanes og Mathilde Decaen på SO Live

11. jan 2017 kl 20:00 - 22:00

Artistbilde

Sesongens første konsert på So Live! Trippelkonsert med Ane Bjerkan, Svanes og Mathilde Decaen på SO Live, Oslo. Konsertstart 20:00 (PRESIS). Dørene åpner kl. 19:00. Det koster nette 80kr.

Første slipp fra Ane Bjerkan kom i 2016 med låta “Rainy Railway” og bandet spilte support for bandet HUSKY (AUS) på Parkteateret denne høsten.
Sammen med bandet har hun jobbet den siste tiden med sin egen soniske verden av perfeksjonert piano, luftige trommer, minimalistiske synther og stryk. I innspillingsprosessen har bandet prøvd å fange et nærvær i musikken uten å legge på unødvendige elementer. I en mørk kjeller i Oslo og ute ved havgapet ved Giske har bandet gjort ferdig åtte låter, med god hjelp fra produsenten Kenneth Ishak kjent fra band som blant annet Beezewax og Heyerdahl.

Soundcloud: https://soundcloud.com/anemusikk/rainy-railway

Mathilde er en queer feminist transkvinne som vil knuse patriarket gjennom sine nydelige kick ass ballader. Hun spiller sine egne sanger som er full av melankolsk glede og håp, tårer og glitter.

SVANES tar med seg nylongitaren og spiller et lite sett med låter denne kvelden. Hun har vært aktiv som artist på Oslos musikkscene de siste årene, og spilt konserter både solo og med band på bl.a Caféteateret og Kulturhuset. Hun er også ofte å finne på låtskriverscenen One from The Heart.
I 2015 utga hun to singler på SVANESrecords, og i forbindelse med dette spilte hun en rekke konserter. Hun har hatt konsertpause nå i høst, og konserten på SO er derfor hennes første på en stund (og definitivt den første i 2017!).

Spotify: https://open.spotify.com/user/idasvanes/playlist/5ow5hmea9VlcYNBNOL7ULf
Soundcloud: https://soundcloud.com/svanes

Se også www.svanes.org

 

Detaljer

Dato:
11. jan 2017
Tid
20:00 - 22:00
Hendelse Tags:
, , ,

Sted

SO Live
Arbeidergata 2
Oslo, Oslo 0159 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/sosonday/?ref=stream

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.