Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

1 2 6 på Nordland Musikkfestuke

12. aug 2017 kl 21:00 - 23:00

I 1964 Startet “The Blue Flames” opp i Bodø som et instrumentalband, sterkt påvirket av The Shadows. Året etter skiftet de navn til 1 2 6, oppdaget Beatles og begynte å synge. I august ’67 slapp de singelen ”Graveyard Paradise”, en plate som har gått inn i norsk pophistorie som en av de fineste norske plateutgivelsene noensinne.

Under Nordland Musikkfestuke skal bandet hylles, og dette markeres med både dybdeintervju av det legendariske bandet og selvsagt konsert på SINUS med hele originalbesetningen – alt i samarbeid med Rockheim!

I serien Rockheimkunnskap blir utvalgte norske artister og band intervjuet på Rockheim Scene før de holder en konsert. Intervjuene filmes og inngår i Rockheims arkiv av egenprodusert dokumentasjonsmateriale. Noen av tidligere Rockheimkunnskap er Aunt Mary, Backstreet Girls, Mayhem, The Pussycats, Difference, Tommy Tee, Folque og Amtmandens Døtre. Rockheim har tidligere tatt konseptet på veien med Rockheimkunnskap både i Lillestrøm (Undertaker Circus) og Rockefeller i Oslo (Beatnicks).

Under Nordland musikkfestuke i august 2017 reiser Rockheim til Bodø og Sinus for å gjøre et dypdykk i bandet 1 2 6’s karriere før det konserten setter i gang!

 

Publisert: 7. juni 2017

 

Annonser

Detaljer

Dato:
12. aug 2017
Tid
21:00 - 23:00

Sted

Sinus
Storgata 1B
Bodø, 8006 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.