20. mars: Steen-Vidar Larsen synger Vreeswijk på Røa

«SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR»
Endelig får vi høre Cornelis Vreeswijk sin musikk på Miso Café.  Han platedebuterte i 1964 med Ballader och oförskämdheter, og oppnådde etter hvert en enestående posisjon i Norden med sine særpregede viser, som ofte var bitende sarkastiske, men som også inneholdt mye varm humor og poesi.

PlakatSelv etter sin død i 1987 lever Cornelis’ tekster og musikk i beste velgående, selv i 2014. Derfor er det en stor glede for oss å invitere dere inn i Cornelis sin verden. En av de beste til å tolke hans musikk er Steen-Vidar Larsen som har vært en travel visesanger i mange år nå.

Det har blitt klubbjobber, festivaljobber, konserter og turneer i Norge, Sverige Danmark, Finland, Litauen, Polen, Færøyene og Hellas. Han har spilt dansemusikk, blues, jazz, rock og pop, og har reist rundt for Rikskonsertene med to musikalske barneforestillinger han har skrevet. I tillegg er han svært opptatt av viser! Han har gitt ut flere album, skriver egne viser, tonesetter andres tekster og tolker sine favoritter.

En av hans store musikalske forbilder er Cornelis Vreeswijk! På repertoaret har han både den satiriske, den humoristiske, den lyriske, den barnlige og den jazzinspirerte Vreeswijk.

Miso Café ligger sentralt på Røa, og er kjent for sin koselige atmosfære og gode service. Det tilbys alt fra italienske salatretter til asiatiske supper, vårruller etc.

Adresse: Vækerøveien 201
Røakrysset, bak 7/11 mot Røa T-banestasjon.

T-banen:  Linje 5 mot Østerås (ti minutter fra Majorstuen vestover)
Gå av på Røa T-Banestasjon og gå mot høyre øverst i bakken.

Reserver bord hvis dere ønsker Telefon 9057 5768 eller mail: daniel@misocafe.no

 

Arr:Immy Kultur

 

Filed under: Hva skjer, Østlandet. Bookmark the permalink.

Skriv en kommentar