CD-cover

Danmark: Sigfred Pedersens forårsklassiker indtager førstepladsen på Dansktoppen

Sigfred PedersenHvem skulle tro det – at viseforfatteren Sigfred Pedersen, der døde i 1967, skulle komme på Dansktoppen næsten halvtreds år efter sin død. Men det er et faktum: Sigfred Pedersens sang «Nu går våren gennem Nyhavn» er røget direkte ind på 1. pladsen på det ugentlige musikprogram Dansktoppen på DRs P5.  Sidste uge blev nummeret testet, og i denne uge strøg det med det samme forbi alle de andre konkurrenter og lagde sig godt til rette på førstepladsen.

CD-cover «Nu går våren gennem Nyhavn» er sunget af Sigfred Pedersen Cabareten, der består af musikerne og sangerne Peter Abrahamsen, Janne Lærkedahl, Torben Kjær, Bente Kure og Leif Ernstsen. Cabareten har i marts turneret for udsolgte huse i Danmark og afslutter deres forårsturne fredag den 15. april på Teatret Bag Kroen i Ordrup ved København. Visen er taget fra CDen «Solskin og dagligt brød», som samler 18 Sigfred Pedersen sange fra cabareten i et album.

Læs også anmeldelsen af samle-CDen Nu går våren gennem Nyhavn fra vores hjemmesider i 2003. Læs mere på www.sigfredpedersen.dk


SP-holdet  

Fra anmeldelserne:

Nordjyske, 28. marts 2011: Med nostalgien som afsæt og en propfyldt Europahal, kan «Nu går våren» kun siges at være en publikumsmæssig succes. KorsørPosten 24. marts 2011: Og da cabareten sluttede af med «Tak for gode som for onde år», var næsten ikke et øje tørt. Tilbage stod indtrykket af en veludført cabaret, der tilførte sangene ærlighed, ægthed og kærlighed.

Publisert: 6. apr 2011.