Styret og ansatte i Norsk Viseforum

Birger Aasland, Reinsvoll – Leder

Beatles, Dolphins, Lillebjørn, Genesis, Deep Purple gjorde ham interessert i musikk under oppveksten på Kongsberg. Underviste i Viserock-grupper som valgfag på skolene. Stiftet Viseklubben Børre på Toten i 1979. På treff med Østnorsk Viseforum på slutten av 80-tallet. Leder i ØNV fra slutten av 90-tallet og begynnelse av 2000-tallet. Nestleder i NVF under Flø som styreleder. Epost.

Styremedlemmer:

Per Arne Brunvoll, Skedsmo

Erling Riibe Ramskjell, Træna

Peter Wemö, Lillesand

Har drevet med musikk profesjonelt siden 18 år. Driver Teigene Kultur som er klubbmedlem i NVF, arrangerer årlig sommerfestival og driver innspillingsstudio på Brekkestø utenfor Lillesand. Gift med Marit Engervik, datter til Jan Engervik. Er enkeltmedlem i NVF.

Marion Rodgers Løseth, Bergen

Er utdannet sanger og musikkpedagog med videreutdannelse i kulturledelse fra Norges Musikkhøgskole. Løseth grunnla Sangsenteret i Bergen i 2010 og er nå styreleder og eier av senteret. Sammen med sanger og musikkpedagog Lise Kristin Kvenseth har hun også grunnlagt Sangsenteret i Oslo hvor hun underviser og sitter i styret.

Vara: May-Tordis Simonsen, Hilde Selvikvåg

Ansatte i Norsk Viseforum:

Audun Reithaug – Daglig leder

Har bachelor musikkvitenskap fra universitetet i Oslo, bachelor faglærer jazz fra Universitet i Stavanger og master i musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole i Oslo. Kommer fra Flekkefjord og var ildsjel og økonomi-ansvarlig i rockefestivalen Fjellparkfestivalen. Er frilans-musiker ved siden av stillingen som daglig leder. Han har nylig sluppet plate og turnert med jazzbandet Kosmonavt og spiller for tiden aktivt med bla visesangeren Jens Andersson. Tlf 2200 5630. Mobil: 4045 4592. – Epost.
Se også artikkel i viser.no. Har 100% stilling fra 2015.

Øyvind Rauset – redaktør i viser.no og bladet VISER

Utdannet ved Østlandske Musikkonservatorium, Kunst-og Håndverkskolen og Kunstakademiet i Oslo. 3 år leder i viseklubben Nye Skalder. Har spilt fele i bl.a Folque, Ym-Stammen og Oslo Radio-Orkester, spilt på Roskilde, Kalvøya- og Quart-festivalene. Gitt ut 2 album (Landskap Med To Figurer, 13 Umulige Danser), og Folque-viseboka sammen med Morten Bing. Har laget musikk for film og tv. Har jobbet som designer for bla Kripos, Justisdept., Programbladet, Hjemmet og Det Kgl Slott. Hjemmeside: rauset.no. – Epost.
Hadde 50% stilling til juli 2016, deretter 45%.