Søn 16. mars: St Patrick’s dag på Spelt i Tromsø

Viseklubben Spelt har gjort det til en tradisjon å feire St.Patrick’s Day med irske viser og tradisjonsmusikk, og i år skjer det søndag 16. mars, med storfint besøk på Skarven.

TradishTradish heter trioen som entrer scenen kl 20. Den har sin base i Århus, og turnerer i hele Europa med rotekte irsk musikk.

John Pilkington er vokalist og spiller gitar og irsk bouzouki, Louise Ring Vangsgaard spiller fele og bratsj, og Brian Woetmann bodhrán og perkusjon.

Tradish har erfaring med å spille på alt fra små pub-sessions til store festivaler, og har appell til et bredt publikum, også dem som normalt ikke lytter til folkemusikk.

Viseklubben Spelt

Etter konserten leder Jan Arvid Johansen – tidligere vokalist i Tromsøs irske orkester The Rebels – publikum i allsang, og kvelden rundes av med en irsk session rundt bordet. Alle som spiller og synger irsk oppfordres til å ta med instrumenter og delta!

Konserten er på Vertshuset Skarven kl. 20 – billettpriser er 200 og 150 for medlemmer og studenter.  Billetter selges i døra og på Aurora kino – KJØP BILLETT!

Filed under: Hva skjer, Nord-Norge. Bookmark the permalink.